Uppdatering

Laban har levt klart sitt liv på den här jorden. Bubben... Men även fast han var glad in i det sista så hade han det jobbigt. Så det var ändå bäst för honom att han fick dö. Fick en fin grav ute i skogen oxå.
Kan inte tänka mig hur jobbigt det måste vara för Jimmy, det var ju han och Laban. De var som ler och långhalm. Usch, jag hoppas det dröjer minst 10 år innan jag måste ta det beslutet med Smilla...

Annars rullar livet på. Har varit ganska trött på sistone, så jag har inte gjort så mycket mer än vad jag varit tvungen till. Instruktörsutbildningen är iallafall ett måste som är roligt. Hade en träff igår. En av de andra deltagarna föder upp dvärgschnauzer och hade med sig en liten en som hade fått försenat leveransdatum. 12 veckor gammal var han och supersöt! =) Men säg den valp som inte är söt.. ;) Jag fick vara "barnvakt" i närmare en halvtimme medan matte jobbade med sitt projektekipage. Hur mysigt är det inte att sitta och läsa med en varm, gosig valp i knät... :D

Smilla har börjat löpa. Dumvovve.. Hon kommer tajma in höglöpet lagom till kursstarten av nybörjaragilityn... Så jag får börja utan hund. Får se om hon missar andra tillfället oxå, för det är bara ett par dagar efter kursstarten. Men men, inget ont som inte har nåt gott med sig - löpet gör henne lite lugnare. Och efter ett löp brukar hon vara mer harmonisk i ett par veckor.

Apropå hundarna så lär jag ta ut dem nu. Tills nästa gång - ha det bra!

Louise

Såg igår avsnittet av Uppdrag Granskning som handlade om "Louise", en flicka som farit väldigt illa i sin hemmiljö under många år utan att soc reagerat. Blev väldigt upprörd och gjorde som min gode vän Jimmy och skickade ett mail med mina åsikter till socialchefen i Vetlanda. (http://www.hundbilder.se/vetlanda/)

Inatt vaknade jag till vid fem-tiden och kunde inte somna om. Såg då Svt´s nyheter där socialchefen intervjuades. Blev återigen upprörd. (http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=803824)

Det är så man skäms över att vara utbildad för det jobbet....

RSS 2.0