Snart jul

Mhm, snart är det jul. Och en enda stjärna har jag fått upp i fönstret... Det har gått långsammare än väntat att få ordning här hemma, så det där med julpynt har inte riktigt hunnits med. Men det spelar inte så stor roll... Viktigare är att jag inte stressar och mår sämre.

Var över till syrran o Kenneth igår kväll på riktig söndagsstek-middag. Kenneth hade visat sina matlagningskonster och lagat till riktigt smaskig mat. Skönt att bli lite bortskämd emellanåt med färdig mat på bordet och ingen disk efteråt. ;) Skönt oxå att vara en stund i ett hem utan flyttkaos och MED julpynt.

Vi har klurat lite över julen, J är ledig bara 24-26 dec så vi har beslutat att fira julafton i Fagersta och de två övriga dagarna uppe i Falun. Blir en hel del åkande, men det är det värt för att få träffa alla.

Vad har hänt annars då sen sist... Bilen är betald och hämtad, och den rullar alldeles utmärkt. Vi är väldigt nöjda. :) Har beställt nya, fina, bättre hundburar till bilen från ett företag i Säter. De ska vara leveransklara nån gång här kring jul. Dubbelsängen är också äntligen beställd, den får vi hämta nu i veckan som kommer. Har också kollat ut en sängram till den, redan köpt sängbord och en byrå till sovrummet. Har också kollat ut nya garderober att inhandla. Ska bli roligt när allt börjar komma på plats!

Nu ska jag gå och skruva fast ett vitrinskåp i väggen. :)
Julkramar till er alla!

En massa trevligt

Jo, ni.. Har inte kunnat skriva om det innan, eftersom det hade kunnat förstöra överraskningen för mamma och pappa.

Jag har fått tillgång till en större summa pengar. :D Ett i förskott utdelat arv. Detta har medfört en del nyheter för min del. Först och främst så har jag nu råd att börja plugga på Hundcampus i januari. Ska bli en beteendeanalytiker och starta eget företag, är det tänkt. Sen så har Jörgen och jag hållt ögonen öppna efter en nyare bil och var i fredags iväg och tittade på en som det slutade med att vi lade handpenning på. Det blev en Passat.
Har också äntligen kunnat betala tillbaka alla pengar jag under årens lopp lånat av mina föräldrar, skönt att äntligen kunna göra det... Samvetet mår mycket bättre nu. ;)
Jörgen och jag ska köpa dubbelsäng, ny tv, soffa och lite annat smått och gott. Har också äntligen kunnat sätta undan en buffert på sparkonto, ifall nånting går sönder eller så. Har också satt en buffert för hundarna på ett konto, ifall det skulle hända dem nåt större.

Målaren/tapetseraren har nu äntligen hittat hit, i torsdags o fredags blev det fint i hall och vardagsrum :) Ännu bättre är att golvläggaren nu också bestämt sig för att det är dags att fixa i vår lägenhet. Så på måndag kommer han och lägger nytt golv i kök och vardagsrum. Sen kan vi ÄNTLIGEN packa upp efter flytten och komma iordning... Ska bli sååå skönt!!!

Annars så går det långsamt framåt, är trött väldigt ofta. Kan tänka mig att vädret spelar in nu också. Men humöret är förhållandevis bra. Känner mig oftast glad, inte alls sådär irriterad och less som jag var innan jag började med medicinen.

Har börjat en spårkurs med Smilla nu också, har haft 2 teoritillfällen och ska ha vår första praktiska träff imorgon förmiddag. Ska bli kul, har ju testat lite smått förut och det har gått jättebra, så det blir nog roligt imorgon. Kursen kommer att sträcka sig in i vårterminen också, har ganska glesa träffar. Blir nog bara bra det, så hinner man köra ordentligt emellan träffarna.

Näe, nu ska jag sova. Har haft föräldrarna här idag och berättat de glada nyheterna, fullt upp hela dagen så nu är jag trött... Kram till er alla! Och skickar en tanke till Anna och hoppas hon har det bra i sin nya hemstad och på sitt nya jobb.

RSS 2.0