Hej mitt Vinterland!

Har aldrig varit med om sådana här snömassor hos mina föräldrar. Inte vad jag minns iallafall.
Tog iallafall lite bilder med mobilen när jag var ute en sväng med hundarna idag.

          
 


Jag har skottat som en mindre toka i flera dagar eftersom det snöat. Idag kom iallafall morfar ut och hjälpte mig att köra snöslungan. :) Eller hjälpte och hjälpte - han körde den. ;)

Mamma och pappa är nämligen på golfresa till Thailand och kommer inte hem än på 2 veckor, så jag har FF! ;)
Riktigt skönt faktiskt att få rå om sig själv och hundarna utan att nån annan finns här. Men jag hinner nog börja tycka att det är ensamt innan de kommer hem igen. Tur jag ska till syrran ett par gånger under tiden. :)

Nona har kommit in i sitt andra löp nu (redan!). När jag ringde uppfödaren och berättade det så sa hon att hon förmodligen kommer planera in en parning om ungefär ett år, på Nonas 4:e löp. Spännande!
Apropå Nona så fyllde hon stor dam igår - hela 1 år gammal! Vad fort det har gått... Här i veckan var vi iväg och träffade en kullsyster till Nona - Kajsa Kavat. Hon bor också i Örebro och vi har väl tänkt ta upp kontakten flera gånger med det har inte blivit av förrän nu.
(Nona t.v. och Kajsa t.h.)


Nej, det ena är inte en spegelbild... ;)

  

Majken, Kajsa och Nona.

Mycket bilder blev det idag. :)

Flitig

Dagen har precis passerat lunch och redan har jag varit flitig som ett bi. I alla fall med mina mått mätt. :)
Har mailat kunder, ringt min rådgivare och bokat tid, varit ut med hundarna (såklart), fixat lunch, renskrivit intervjun från jobbet igår, tvättat, rensat diskstället och dessutom nyst en sisådär sjuttifnutton gånger. Duktigt, tycker jag, eftersom jag inte gick upp ur sängen förrän framåt elva... ;)

Två ggr den här veckan har jag blivit spontankontaktad av folk som hört talas om mig och vill anlita mina tjänster. Sånt är väldigt trevligt med tanke på att jag ännu inte börjat göra reklam på riktigt.... :D
Det visar ju bara på sanningshalten i vad jag trott och min konkurrent Prickis sagt - att det gott och väl finns kunder till oss alla aktörer här i Örebro. :)
I söndags på utställningen passade jag på att ha på mig min reklam-tshirt. Hur många som faktiskt såg och fäste nån uppmärksamhet vid texten vet jag inte, men man vet aldrig... Att Nona dessutom uppförde sig riktigt bra passade fint in i ekvationen. :)

Idag blir det en jobbdag framför datorn. Har inga möten inbokade idag, men 2 imorgon, 2 på torsdag och 1 på fredag.
Detta innebär att jag har en del att förbereda, varför dagens tomma almanacka passar alldeles ypperligt.
Är dessutom på ett strålande humör, trots annalkande förkylning.

BIR med HP!

Vad hon är fin min plutta! Och vad duktig hon var igår på utställningen! Lugn, fokuserad, lydig och glad.
Det resulterade i att hon blev BIR (Bäst i Ras) och dessutom fick ett HP (Hederspris, ges till särskilt lovande valpar/unghundar). Hon gick därmed vidare till gruppfinal, där hon dessvärre åkte ur. Det var nära att hon blev placerad där med, domaren stod ett tag och tvekade framför Nona och en annan dvärgschnauzer innan hon till slut pekade på den andra.

Bilden är dock tagen dagen efter (dvs idag) så hon är lite oborstad ;) Fick till ett ganska fult framställ på henne oxå såg jag efteråt på bilden ;)

Jag är iallafall hur nöjd som helst, bryr mig egentligen inte så mycket om varken resultat eller kritik den här gången, vi var där i huvudsak för att få prova på en lite större utställning som dessutom gick inomhus. Inget av detta visade sig vara nåt problem för Nona (vilket jag iofs inte trott heller) så nu kan vi lugnade av detta köra på med officiella utställningar framöver!

Sbk-klubben jag är med i hade dessutom lite uppvisningar. Visade agility, rallylydnad och lydnad (elitnivå). Jag hann som tur var med att vara speaker för rallylydnadsuppvisningen, det var kul att se ett rätt stort intresse för det!
Jag filmade en hel del - både Nonas insatser och uppvisningarna. Så det kommer nog upp lite youtube-klipp här när de är redigerade. :)


(Nona i gruppfinalringen)


Kram!

RSS 2.0