Tjo!

Ja, ni. Nu var det länge sen...
Det beror på att jag haft en ganska lång sämre period igen. Jag har hållt mig på benen, men har fått lov att prioritera bort väldigt, väldigt mycket för att kunna klara av mina måsten. Och tyvärr har bloggen varit en av de bortprioriterade sakerna.
Jag är fortfarande inte säker, men det känns som att det börjat vända igen nu iallafall.

Hur det går med företaget?
Jo, jag jobbar sakta men säkert med alla de detaljer som måste klaffa innan starten. Har gjort en ny design till hemsidan som inte riktigt är klar än. Jag väntar när som helst besked om min F-skatt. Så fort jag får den så går jag till banken och öppnar konton och grejer. Har fått klart vissa styrdokument och jobbar med andra. Försöker sätta mig in i det här med budget just nu. Har gett Alma i uppdrag att skissa lite på en logga till företaget, jag har fullt förtroende för henne och hennes konstnärliga ådra.
Det blev aldrig nåt jobb i företaget i somras, jag var lite för dålig tyvärr. Jag har dock redan nu ett helt gäng på kö för beteendeanalyser, och jag tänker köra igång med det nu under hösten. Bara F-skatten, konton och bokföringsprogrammet kommit på plats så!

Hur det går med hundarna?
Nona har växt så det knakar. Hon är nog färdig på höjden nu iallafall och börjar ha grovat på sig ganska fint också. Hon har precis blivit stor tjej i och med att hon just nu är igång med sitt allra första löp! Hon verkar fatta mer av vad som händer än vad Smilla gjorde första gången hon löpte, men jag tror ändå inte att Nona fullt ut förstår vad som händer i kroppen. Hennes skäll-period har varit lång, men verkar börja ge med sig nu. Kanske med hjälp av valpkursen hon och jag går tillsammans (intressant nog med sambo J som instruktör). Hon är en av stjärnorna på kursen såklart. :D
Med Smilla är allt bra. Sitter i skrivande stund i telefonkö med veterinären för att beställa tid för hennes kastrering. Äntligen ska den bli av! Hade tid för det i våras, men då bestämde hon sig för att börja löpa bara dagarna innan operationen.
Kom fram till veterinären nu - den 7:e oktober smäller det! Passar på då också att fixa till hennes ofarliga navelbråck. :)
Kira mår också helt ok. Klådan börjar komma smygande nu när det är höst, men hon har tid hos en hudspecialist i Stockholm den 10:e så förhoppningsvis får vi svar då på varför hon kliar sig periodvis.

Hur det går med min sjukdom?
Mja, som jag sa tidigare så har jag haft en längre, tung period. Det känns som att jag gått på mina sista krafter i ett par månader, som att jag när som helst skulle ha kunnat krascha ihop igen.
Jörgen hittade en artikel om en diagnos som vi båda kastade oss över. När jag läste diagnoskriterierna för ME/CFS (Kroniskt trötthetssyndrom) så kändes det som att de skrivit om mig. Jag hade såklart inte alla kriterier, det har ju ingen. Men jag hade oroväckande många av dem... Så nu har jag bett om en tid hos min läkare för att prata om ifall det råkar vara det som är min diagnos. Vi får se...

Vad har hänt annars då?
Ja.. Vi har varit på bröllop. Jörgens äldsta bror gifte sig med sin Louise på klipporna i Grisslehamn. Vackert, kärleksfullt och väldigt trevligt. :) Dagen efter fyllde deras förstfödde - Edvin - ett år, och vi var kvar för hans kalas innan vi åkte hem. Han fick av oss bl.a. världens största mjukisvovve. Han ska indoktrineras! :D
Skolan har börjat för mig igen nu också. De nya eleverna för den här terminen har alla visat sig vara trevliga och vettiga. En av dem har börjat på analytikerutbildningen och bor i Örebro. Vi har redan kommit fram till att vi ska samarbeta istället för att konkurrera.
Jag har mycket mer ork den här terminen vilket är väldigt skönt. Nu orkar jag faktiskt sitta kvar uppe och prata o umgås om kvällarna. Eller åka ut tillsammans med de andra och träna vovvar i skogen eller nåt. Nona har fått börja lite med sökträning, men det är än så länge bara nybörjarövningar för henne. Jag planerar att försöka göra henne till räddningshund, så det är lika bra att börja i tid! Har koncentrerat mycket på miljöträning med henne också.

Ja, ni. Det var väl det, det.

Ett musiktips ska ni få också. Jag har via syrran upptäckt gosskören Libera och blivit totalt förälskad.



RSS 2.0