<3

Jahopp. Så är Jonas presenterad för mamma och pappa. Han gillade dem, och de gillade honom. Speciellt pappa verkade väldigt glad över att få en svärson som inte bara spelar golf utan också gillar att fiska, mm.
Om ungefär 3 veckor ska vi tillbaka och baka tunnbröd i bagarstugan på hembygdsgården. :)

Igår var en underbar dag, både vädermässigt och innehållsmässigt. Vi tog oss en timmes lång tur i skogen för att få njuta av solen ett tag. Törs inte vara ute jättelänge och riskera att Nonas mage blir kall. Speciellt när hon gör sitt bästa för att den ska bli just kall:


Nåja. Kul hade de iallafall och trötta blev både de och vi. Byggde upp en skaplig hunger till kvällsmaten. Jonas gjorde älgskav, jag skar upp grönsaker o mozarellaost. Slängde ihop en enkel, kall sås. Åt allt detta i pita-bröd. Hur gott som helst! Och det finns rester till ikväll... Mums!

Nona har äntligen börjat hitta lite aptit igen. Den är inte 100-procentigt tillbaka än, men igår morse åt hon upp så gott som hela sin portion. Skönt, då vet man att hon börjar på att få i sig allt hon behöver igen.


Annars så börjar man känna en liten bula på magen nu, hon har ju ändå gått ganska exakt halva tiden nu. Hon sover fortfarande mycket och vill gärna gosa.
Ing-Britt (uppfödaren) har lovat att jag ska få vara med vid själva födslen, hon ringer in mig när det börjar dra ihop sig. Ska bli så spännande! Och videokameran ska med, var så säkra!

Är ensam hemma med hundarna just nu - Jonas åkte in till stan i förmiddags för att skriva på lite anställningskontrakt och fixa lite annat. Blir nästan lite rastlös när han inte är hemma - det blir så tomt på en gång. Jag undrar jag hur länge vi kan hålla oss innan vi gör oss av med en lägenhet... ;) Men längre än 2 veckor ska det dröja iallafall. ;)
Ja, i fredags var det 2 veckor men det känns så mycket längre än så. Vi har ju umgåtts ganska flitigt de senaste månaderna och har ju dessutom känt varandra i åtminstone 10 år via Stiftsgården.

Nähepp. Om man ska dra fram dammsugaren kanske...
*rastlösar vidare*

Kommentarer
Postat av: Jonas

<3

2010-02-08 @ 20:54:35
Postat av: Sayo

bara ler :D

2010-02-09 @ 23:52:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0