Helgen

Har haft Anna här ett dygn nu. Efterlängtad och saknad massor när hon åkte igen. Hämtade upp henne vid stationen igår, åt sushilunch på stan följt av lite shopping. Blivande gudmor passade på att fynda lite bodys i en realåda medan blivande mamma hittade en söt pyjamas med passande mönster. :)
  
Blev tipsade om en liten affär med kaffe, te, olika matoljor (smaksatta och inte), kryddor och sånt. Visade sig vara en ljuvlig liten butik dit jag definitivt ska återvända.

På kvällen mötte vi upp med Lindahlx2 + 2 vänner samt Hallgrensx2 + bebis Gustav, 3 mån och alldeles bedårande! Vi ägnade nära nog 2 timmar till att prata och samtidigt pressa i oss så mycket mongolsk buffé som bara var fysiskt möjligt. Tog oss sen långsamt hemåt mot en tv-soffa i Vintrosa där Jonas ganska snart gav upp och gick och lade sig medan Anna och jag härdade ut matkoman lite längre och tittade på "Kalenderflickorna".

Skjutsade med tungt hjärta in Anna till tåget idag på förmiddagen, vetandes att det förmodligen är sista gången vi ses innan hon ger sig ut i stora vida världen på ännu ett reseäventyr. Jag unnar henne verkligen resan och vet att hon kommer se till att få ut det allra mesta möjligt av det hela, men hon kommer att vara gruvligt saknad här hemma i lilla Sverige.
När hon kommer hem igen är det dock som gudmor till vår lilla dotter och jag ser verkligen fram emot att få presentera dem för varandra!

I fredags var älsklingen ledig från jobbet och vi passade på att utnyttja dagen till max. Storrensade bland kartongerna här hemma och lyckades äntligen få lite hemtrevlig touch på lägenheten. Nu känns det som ett hem, inte bara ett enda stort förråd. :)
Helt klara är vi inte men nu är det värsta gjort! Passade oxå på att möblera om lite i sovrummet så att den blivande barnhörnan är färdig inför de kommande möbelinköpen. Det är så roligt att få boa lite inför lillans ankomst! Det stämmer verkligen som andra säger att behovet av att få göra det ökar vid den här tiden i graviditeten.
Passade på att fota en bebissak som vi köpt av syrrans kompis Kattis tidigare, men som inte blivit av att jag fotat och lagt upp:
 
Åkte ut till Marieberg en sväng oxå för att kolla på lite olika affärer efter alternativ när det gäller barnsäng och skötbord. Det börjar närma sig inköp av sånt nu så vi har börjat kolla runt vad som finns. Kollade bl.a. på Babyproffsen. En helt underbar butik enligt mig - går runt och ser så mycket roliga saker, även om det är sånt som vi inte tänkt köpa till lillan så är det roligt att kolla på. Jonas gick dock istället runt och såg alla prislappar så han njöt inte fullt lika mycket av besöket. ;)

Idag har Jonas gått på ett långpass på jobbet igen - började kl 14 idag och slutar kl 15 imorgon. Tycker verkligen inte alls om när han är borta över natten - har jättesvårt att komma i säng och sover oroligt utan honom vid min sida. Han brukar instämma i känslan och sover alltid jättedåligt på jobbet de passen. Vi längtar till hösten när han går tillbaka till skolan och jobbar bara dagtid månd-fred igen... Snart så.
Vi hör ihop för mycket, känner oss inte hela utan den andra. Älskar honom så mycket. <3

Kommentarer
Postat av: Jonas

det rinner en tår nedför min kind just nu... Älskar dig. Så mycke.

2010-07-25 @ 22:53:21
Postat av: Sayo

Ni är så söta!

2010-07-25 @ 22:57:07
URL: http://sayo.blogg.se/
Postat av: Alma

Japp, till våren blir det gosa av! Tills dess kan jag vara er egen utrikesreporter.

2010-08-01 @ 14:50:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0